UITSTEKEND - Google reviews
5/5

Infrarood panelen

toepassing van

infrarood panelen

Bent u op zoek naar een efficiënte verwarmingsoplossing voor uw MKB-bedrijfspand? Overweeg dan infraroodverwarming, ideaal voor energiezuinige verwarmingssystemen in zakelijke omgevingen. Infraroodverwarming is ideaal voor ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is, en als u ook geen zin heeft om dat met veel hak- en breekwerk aan te (laten) leggen. Eenvoudig aansluiten op een stopcontact en geniet van directe warmte

Een ander bijkomend voordeel is dat u het infrarood paneel alleen maar aan hoeft te zetten als u in de ruimte bent. U verwarmt dus niet onnodig, wat weer goed is voor het verminderen van het energieverbruik en dus de energiekosten. 

Met infraroodverwarming bespaart u niet alleen op de installatiekosten, maar profiteert u ook van de flexibiliteit en directe warmteafgifte. Kies voor infraroodverwarmingssystemen op maat voor uw bedrijf en geniet van kosteneffectieve verwarming, zonder onnodig energieverbruik

Voordelen van infrarood

Snel en gericht verwarmen in iedere ruimte

Besparen op je energienota

Geen kou meer in die ene niet te verwarmen ruimte

Mooi design dat past in ieder interieur

Kwaliteits-
producten professioneel gemonteerd

Infrarood panelen
Infrarood panelen installatie

Toepasbaar in elk interieur

Infrarood panelen zien er strak uit, passen in elke ruimte en zijn te plaatsen aan de muur of aan het plafond. Ze zijn in iedere RAL kleur leverbaar. Ook zijn ze te bedrukken met bijvoorbeeld een foto. Hierdoor passen ze echt in ieder interieur. Dit in tegenstelling tot de toch wel vaak minder fraaie radiatoren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, infrarood warmte panelen stralen geen rood / oranje licht uit. 

Onze infraroodpanelen zijn hoge kwaliteit producten met alle nodige veiligheidscertificaten. Wij komen graag met onze showroom aan huis bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en al je vragen te beantwoorden. We communiceren helder en afspraak is afspraak. Als wij de infrarood verwarming installeren doen we dat met onze eigen gekwalificeerde monteurs.

verduurzamen van uw bedrijf

Om de duurzaamheidsdoelstellingen van 2050 te halen moet er veel veranderen. Een cruciaal aspect van deze verandering is de manier waarop wij onze huizen, winkels en kantoren verwarmen. Hoe logisch is het nog om in een nieuwbouwwoning een op gas gestookde c.v.-installatie aan te leggen? En wat zijn de mogelijkheden voor energiebesparing in bestaande woningen, vooral gezien de onvermijdelijke overgang van gas en de verwachte stijging van gasprijzen in de komende jaren?

Onze infraroodpanelen bieden een eenvoudige oplossing om uw bedrijfspand te verduurzamen. Met slechts een stopcontact kunt u ze probleemloos installeren. In combinatie met groene stroom van uw energieleverancier of uw eigen zonnepanelen maakt u grote stappen in het verduurzamen van uw bedrijfspand en het realiseren van aanzienlijke energiebesparingen. Bovendien kunt u met onze infraroodverwarming volledig afscheid nemen van het gas. Dat voelt toch wel heel aangenaam aan, nietwaar?

Infrarood panelen