UITSTEKEND - Google reviews
5/5

Warmtepompen

fossielvrije

comfort

Stelt u zich eens voor: een huis waar warmte en warm water worden geleverd zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen. Met onze geavanceerde hybride warmtepomp, die naadloos samenwerkt met een efficiënte warmtepomp boiler, wordt dit scenario werkelijkheid.

 De hybride warmtepomp maakt gebruik van zowel hernieuwbare energiebronnen als elektriciteit om uw huis te verwarmen, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op energiekosten en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleint. Maar daar stopt het niet. Met de toevoeging van de warmtepomp boiler geniet u niet alleen van een constante toevoer van warm water, maar u elimineert ook volledig de noodzaak van gasgestookte boilers, waardoor uw woning volledig gasloos wordt. 

Deze combinatie biedt niet alleen voordelen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie, maar ook op het gebied van uw portemonnee. Met een subsidie die kan oplopen tot €5250 voor uw complete installatie. 

Voordelen van een warmtepomp

A+++ energielabel

Onze R290 warmtepomp heeft een A+++ energielabel, wat de hoogste energie-efficiëntie aangeeft. Dit resulteert in lagere kosten voor u en een verminderde ecologische voetafdruk.

Hoogwaardige materialen

De warmtepompten zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat en dragen het CE-keurmerk & TÜV-certificaat. Betrouwbaarheid gegarandeerd, met warm water tot 75°C, ideaal voor minder goed geïsoleerde woningen.

Smart grid control

Onze geavanceerde cloud-intelligentie maakt eenvoudig beheer van warmtepompinstallaties mogelijk. Zo kunt u op afstand aanpassingen aan de temperatuurinstellingen doen.

milieuvriendelijk

Wij bieden de meest efficiënte en milieuvriendelijke warmtepompproducten op natuurlijk koelmiddel R290 propaan. Onze materialen zijn van de beste kwaliteit en garanderen een lange levensduur en duurzaamheid.

Verwarmt tot 75°C

De warmtepomp biedt voldoende warmte voor radiatoren en comfortabele douches. Een efficiënte keuze voor als u op zoek bent naar praktische verwarmingsoplossingen.

COP-waarde van 5

Met een COP-waarde van 5 leveren de warmtepompen vijf keer meer warmte-energie dan de energie die ze verbruiken. Dit betekent dat ze zeer efficiënt zijn en u aanzienlijke besparingen op uw energierekening kunnen opleveren.

Ontdek geluidsvriendelijke warmtepompen

Onze warmtepompen zijn buitengewoon stil. Zonder twijfel behoort het tot de meest geruisloze warmtepompen in zijn klasse. Dankzij de anti-geluidstechnologie van de ventilatormotor en compressor kan het apparaat soepel en stil draaien, zelfs wanneer het op volle capaciteit werkt. De geluidsdruk wordt gehouden op slechts 36-40 dB op 3 meter afstand, wat zorgt voor een volledig rustige en ontspannen omgeving. Met onze warmtepompen kunnen u en uw buren ongestoord genieten, zonder zorgen over geluidsproblemen.