UITSTEKEND - Google reviews
5/5

warmtefonds

financiering voor

verduurzaming

Het Nationaal Warmtefonds biedt verantwoorde en betaalbare financiering voor de verduurzaming van huizen en gebouwen van eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaars en scholen. Het Warmtefonds is opgericht in 2013 (toen als Nationaal Energiebespaarfonds) en opereert in opdracht van de Rijksoverheid.

Groen licht voor uw verduurzaming

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke lening waarmee eigenaar-bewoners energiebesparende investeringen voor hun eigen woning kunnen financieren. Het Warmtefonds wil het mogelijk maken dat iedere eigenaar-bewoner de eigen woning kan verduurzamen. Daarom komen ook huizenbezitters die ouder zijn dan 75 jaar of onvoldoende leenruimte hebben mogelijk in aanmerking voor deze lening.

  • U moet eigenaar en bewoner zijn van de te verduurzamen woning.
  • U kunt minimaal € 1.000 en maximaal € 71.000 lenen.
  • Het is een maandannuïteitenlening.
  • De aanvraag voor de Energiebespaarlening is drie maanden geldig.
  • Geen bovengrens leeftijd: aanvragen ook mogelijk voor 75+’ers.
  • Ook leenmogelijkheden voor eigenaar-bewoners met beperkte leenruimte.
  • Rente van 0% voor eigenaar-bewoners met verzamelinkomen minder dan € 60.000.

Waarom gebruikmaken van de Energie- bespaarlening?

Stel u heeft een verbruik van 4500 kWh per jaar waar u +- €1800,- jaarlijks voor betaalt en u wilt deze kosten naar €0 terugdringen. 

U schaft 12 zonnepanelen aan bij Beslistgroen en wordt gefinancierd door het warmtefonds tegen 0% rente met een looptijd van 10 jaar. Dan zijn uw jaarlijkse kosten €640,- en heeft u vrijwel geen stroomkosten meer. 

Hierdoor bespaart u jaarlijks een aanzienlijk bedrag, gaat uw woonhuis in waarde omhoog, en draagt u bij aan een beter milieu.

Zonnepanelen installatie
zakelijke energiecontracten