UITSTEKEND - Google reviews
5/5

Infrarood panelen

toepassing van

infrarood in huis

Infraroodverwarming is ideaal voor ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is en u ook geen zin hebt om dat met veel hak- en breekwerk aan te (laten) leggen. Een van de grote voordelen van infraroodverwarming is dat u niet meer nodig hebt dan een stopcontact. Stekker erin, aanzetten en genieten! Hoe makkelijk is dat? Bespaart u ook nog eens kosten in de aanleg.

Een ander bijkomend voordeel is dat u het infrarood paneel alleen maar aan hoeft te zetten als u in de ruimte bent. U verwarmt dus niet onnodig, wat weer goed is voor het verminderen van het energieverbruik en dus de energiekosten. U geniet ook direct van de warmte want de lucht in de ruimte hoeft niet eerst opgewarmd te worden.

Voordelen van infrarood panelen

Snel en gericht verwarmen in iedere ruimte

Besparen op uw energienota

Geen kou meer in die ene niet te verwarmen ruimte

Mooi design dat past in ieder interieur

Kwaliteits-
producten professioneel gemonteerd

Infrarood panelen
Infrarood panelen installatie

Toepasbaar in elk interieur

Infrarood panelen zien er strak uit, passen in elke ruimte en zijn te plaatsen aan de muur of aan het plafond. Ze zijn in iedere RAL kleur leverbaar. Ook zijn ze te bedrukken met bijvoorbeeld een foto. Hierdoor passen ze echt in ieder interieur. Dit in tegenstelling tot de toch wel vaak minder fraaie radiatoren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, infrarood warmte panelen stralen geen rood / oranje licht uit. 

Onze infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit met alle nodige veiligheidscertificaten. Wij komen graag met onze showroom aan huis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. We communiceren helder en afspraak is afspraak. Als wij de infrarood verwarming installeren doen we dat met onze eigen gekwalificeerde monteurs.

verduurzamen van uw woning

Om de duurzaamheidsdoelstellingen van 2050 te halen, is het inderdaad logisch om kritisch te kijken naar de manier waarop we onze huizen verwarmen. Het aanleggen van op gas gestookte c.v.-installaties in nieuwbouwwoningen lijkt steeds minder verstandig, gezien de noodzaak om van gas af te stappen en de verwachte stijging van gasprijzen.

Voor bestaande woningen zijn er verschillende maatregelen mogelijk om energiebesparingen door te voeren en te verduurzamen. Infraroodpanelen kunnen een goede optie zijn, omdat ze eenvoudig te installeren zijn en alleen een stopcontact nodig hebben. In combinatie met groene stroom of zonnepanelen kunnen ze inderdaad helpen om je woning te verduurzamen en energie te besparen. Bovendien draagt het gebruik van infraroodpanelen bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van gas.

Het overstappen van gas naar duurzamere energiebronnen is een positieve stap in de richting van een meer duurzame toekomst. Het is belangrijk om bewust te worden van alternatieve verwarmingsopties en maatregelen te nemen die passen bij de doelstellingen voor een schonere en milieuvriendelijkere samenleving.

Infrarood panelen